fbpx

Anslagstavlan

E-tjänst för bygglovsansökan

I början av mars lanserade Växjö kommun en ny E-tjänst där privatpersoner (och företag) kan söka bygglov digitalt. Tjänsten är enkel att använda och du loggar enkelt in med ditt BankID. Väl inloggad fungerar det ungefär som att fylla i ansökningsblanketten och skicka ritningarna med post.

Hjälp med bygglovsansökan

Men för den som inte gör det här så ofta kan det vara knepigt att veta vilka ritningar som är vilka, vilka som krävs att just jag skickar in samt vad det ska stå i de olika fälten.

I och med E-tjänsten kan vi inte längre hjälpa dig att skicka in ansökan. Istället erbjuder vi alla våra bygglovskunder en förlaga med all information som ska knappas in i E-tjänsten så att du som kund enkelt kan göra det själv.

Videoguide Växjö kommuns E-tjänst

Vill ni få en bild av hur E-tjänsten fungerar? Kika på vår videoguide!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *